vrijdag 31 januari 2014

donderdag 23 januari 2014

Werken bij Urban Interest

 
 
Bij Urban interest werken, dat betekent met enthousiaste collega's samen de doelstellingen van ons bedrijf verwezenlijken. Eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling staan daarbij centraal. Belangrijker dan status en hiërarchie, vinden wij dat iedereen op de juiste plek zit, en zich blijvend wil inzetten voor de organisatie. 

Urban Interest werkt alleen als onze medewerkers tevreden zijn met hun werksituatie. We zoeken daarom steeds naar een optimale manier van samenwerken en communiceren. Om de verschillende afdelingen als één geheel te laten werken, is er altijd open communicatie tussen collega’s nodig en mogelijk. Dat vind je terug in de open-deuren-stijl op ons kantoor. Daarnaast zijn er vaste overlegmomenten, maar bij Urban Interest vergaderen we niet om het vergaderen zelf.

Geïnteresseerd in werken bij Urban Interest? Wanneer er een vacature openstaat, dan wordt dat vermeld op onze website.
 
 
 
 

woensdag 15 januari 2014

De activiteiten van Urban Interest

 


 
Urban Interest staat met name bekend om onze activiteiten rondom projectontwikkeling. Maar buiten het ontwikkelen van vastgoed, is er nog meer te doen. Zo beleggen we in commercieel als residentieel vastgoed door heel Nederland. En ook in Duitsland zijn we bezig een A-1 winkelportefeuille op te bouwen. Urban Interest verhuurt bovendien in heel Nederland woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimten.