vrijdag 21 februari 2014

Gerealiseerd in Groningen: Appartementencomplex de Victorie




Karaktervol en kleinschalig, door Urban Interest gerealiseerd in 2008 op de hoek van het vernieuwde Overwinningsplein en grenzend aan het Noord-Willemskanaal: appartementencomplex de Victorie.

Individualiteit, karakter en woongenot stonden aan de basis van het ontwerp met 24 appartementen en drie unieke penthouses. Gelegen in de stad, maar met genoeg natuur in de buurt. Ruime balkons, terrassen en daktuinen bieden de bewoners buitenruimte met prachtig uitzicht over park, water of plein. En dankzij de grote glasoppervlaktes en zongerichte ligging, voelen alle appartementen ruim en licht aan. De drie penthouse appartementen werden allen voorzien van een royaal dakterras met een wijds uitzicht over de omgeving. Op de begane grond werd een supermarkt gerealiseerd, en in de afgesloten kelder is er voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en berging.

Een fantastisch project, waar we nog steeds trots op zijn!






donderdag 6 februari 2014

Te huur bij Urban Interest



Op zoek naar een woning of bedrijfsruimte? Urban Interest verhuurt woningen, winkels en kantoren door heel Nederland. Het actuele huuraanbod is te vinden op de website, maar hou voor de iets langere termijn ook de projecten in ontwikkeling in de gaten. Meer weten over een één van onze huurobjecten, of een pand bezichtigen? Bel Urban Interest voor een afspraak: 070 – 312 28 57.