maandag 28 april 2014

Vitrum (Amsterdam) & Diligence (Westervoort)

Vitrum

Aan de Zuid-as in onze hoofdstad bevindt zich het gebouw 'Vitrum'. Dit gebouw is in 2006 gerenoveerd en heeft daarbij een uitgebreide metamorfose ondergaan. Sinds de renovatie huisvest dit gebouw de kantoren van de Rechtbank Amsterdam. De oorspronkelijke naam is overigens Trias, naar de vorm van het gebouw, hoewel het bekend stond onder de naam van de huurder.


Diligence

De Diligence is een wooncomplex in Westervoort, nabij Arnhem. Twee penthouses en 8 ruime appartementen bevinden zich in dit gebouw.


vrijdag 18 april 2014

Ontwikkeling



Het ontwikkelen van vastgoed is een belangrijk onderdeel van de activiteiten van Urban Interest. Onderstaande presentatie geeft een impressie in vogelvlucht van de afdeling ontwikkeling.




woensdag 2 april 2014

Miamistraat 64 Almere: winkelpand te huur



Bent u op zoek naar een groot en multifunctioneel winkelpand in Almere? Deze winkelunit in winkelcentrum DoeMere beslaat 348 m² winkelvloer, en dat is nog exclusief 136m² entresol. Rondom het winkelcentrum bevinden zich ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen. U huurt het pand tegen een huurprijs van € 58.000,- en voor de periode van vijf jaar, plus vijf optiejaren. Heeft u vragen naar aanleiding van deze aanbieding, of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met Urban Interest: 070 – 312 28 57