woensdag 17 juni 2015

Universiteiten

Het bouwwerk van de gemiddelde hogeschool in Nederland is niks vergeleken bij een van de universiteiten in de slideshare presentatie hieronder. Naar school gaan wordt bij een van deze universiteiten een stuk leuker en specialer. Je zal er maar studeren!

 

donderdag 4 juni 2015

Winnaars bekend NRP Gulden Feniks

De NRP Gulden Feniks is een jaarlijkse prijsuitreiking binnen de vastgoedbranche die bouwprojecten beoordelen op uitmuntende uitvoeringen. De winnaars van 2015 zijn bekend en als volgt:
Binnen de categorie Gebiedstransformatie heeft Buro Harro gewonnen met het Bartókpark project in Arnhem. De transformatie van de Hallen Amsterdam uitgevoerd door Architectenbureau J. van Stigt is de winnaar binnen deze categorie. Hans van Heeswijk Architecten die Het Mauritshuis in Den Haag heeft gerenoveerd is in de prijzen gevallen binnen de categorie Renovatie en Network of Architects & Planners hebben de Low Budget, High Impact prijs gewonnen voor de Barbaraschool in Amsterdam.

NRP
Het Nationaal Renovatie Platform (NRP) is een onafhankelijke stichting opgericht met de intentie om bestaande gebouwen te (her)gebruiken door ze te renoveren en te transformeren. Meer dan 80 bedrijven zijn bij deze stichting aangesloten en samen zetten zij zich in om gebouwen op een duurzame manier te (her)gebruiken). De NRP Gulden Feniks prijzen zijn tijdens de Provada uitgereikt. De Provada is een vastgoedbeurs en een ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche.